Recent Werk

@Opladen met de Zon: webredactie      @Driekleur-Besturingen: webredactie     @Het Gezamenlijke Energiebedrijf: web- en beeldredactie     @Bercomex: fotografie    @Bouwgilde Hoorn: webredactie     @FeestHoorn: copywriting    @ Anycopy: webredactie voor XXL horeca en Mokum Events @Johan Rood project- en woningstoffering: projectco√∂rdinatie, web- en beeldredactie & fotografie    @De Gier Jachtservice: webredactie, nieuwsbrieven  & fotografie  @Green Energy Company: webredactie, blogs, copywriting    @ Gifted minds International school: fotografie @Karakter Interieurbouw meubelmakerij: webredactie    @Debitan debiteurenbeheer: webredactie    @Grig tweewielerservice: webredactie    @Dutch SOLAR projects: copywriting  @Wagenaar Survey: webredactie  @Timmerbedrijf Huiberts: webredactie   @Dutch LED projects: copywriting    @Internetblik: webredactie Knibble     @Wokpalace Nibbixwoud: webredactie & fotografie     @Arbody: webredactie & fotografie  @Sweet dreams: webredactie & fotografie   @Roderick Lloyd: copywriting    @Gerard personal training: webredactie & fotografie    @Doe-het-zelf uitvaart: webredactie   @Sun Green filtersystems: redigeren website   @Zonwering Nederland: webredactie, nieuwsbrieven & fotografie.Opladen met de Zon

logo 1800

 

Bouwgilde Hoorn
  

GreenEnergyCompany

   

Debitan

  

Wagenaarsurvey

 

DutchLEDprojects

 

Wokpalace

 

Arbody

 

RLLoyd

Doe het zelf uitvaart

Zonwering

 

 

 

logo driekleur besturingen

   

Feesthoorn

 

Johan Rood

 

 

De Gier Jachtservice

 

Karakter interieur

  

Grig tweewielerservice

  

dsplogo

 

  

Huiberts

 

Internetblik
 

 

Gerard personaltraining

 

 SweetDreams

 


Sun green

Leida is een zeer gedreven schrijver die luistert naar wat de klant wil. Ze heeft voor Debitan Debiteurenbeheer de gehele tekst voor een nieuwe website gemaakt. Waar ik niet anders kan zeggen dat ik zeer tevreden ben met het resultaat. Samen met de website bouwer is er een mooie site tot stand gekomen.
Tanja van der Luit, Debitan Debiteurenbheer
 

BuroF5 benadert op professionele wijze de klant en weet goed aan te voelen wat de wensen zijn en uiteraard hoe deze te verwoorden. Uitgebreide kennis van Wordpress, dus dat betekent voor ons geen dubbele handelingen. Leida ontzettend bedankt en tot de volgende opdracht!
Mike de Landgraaf, MDLOnline 

Leida is een erg goede tekstschrijfster, die niet alleen schrijft, maar ook meedenkt. Ze werkt snel en efficiënt en het resultaat is erg goed. Ze had haar volledige aandacht voor mijn website, waardoor ze zelf ook met uitstekende ideeën kwam.
Hossam Abdelhamid, Green Energy Company

Leida heeft voor onze nieuwe website Knibble (https://knibble.nl/) een aantal teksten geschreven. Wij zijn erg blij met de bijdrage van Leida, ze weet een hoop en ingewikkelde informatie in de kern te beschrijven: kort en krachtig. En aantrekkelijk, helder en origineel beschreven. Wat zorgt voor goed leesbare boodschap voor op de website.
Piet-Wim Klaver, Internetblik

Leida is zeer betrokken, schrijft uit een grote bron van ervaring goede teksten. Daarnaast zijn de foto's professioneel. Met het schrijven van webteksten weet zij prima aan mijn wensen te voldoen.
Eelco Schuurman, Arbody bv 

We zijn ontzettend blij met onze nieuwe website. De teksten zijn pakkend en de foto's zijn prachtig!
Lilian van Vliet, Restaurant Sweet Dreams 

De teksten en de foto's zien er heel goed uit!! Bedankt! Ben er super blij mee!!
Gerard van Baal, Gerard Personal Training

Leida schrijft prima teksten en maakt mooie foto's. Ze denkt mee en houdt tijdens de projecten goed het overzicht. Last but not least, de samenwerking met Leida is zeer prettig!
Maurice Lehr, Sitesucces

 

 

 

 

Back to top